Mihaela Mesaric i Ivana Horvat

U našoj suvenirnici zidni kalendar 2022. „Međimurje – ponosan krajobraz Med dvemi vodami‟

Stud na Dravi, mrtvica uz Muru, zov međimurske šume, ples vlažnih livada, rapsodija jeseni, halde – spomen žuljevima rudara, Bedekovićeve grabe… nazivi su ilustrativnih tema koje prate kalendar za 2022. godinu u izdanju i nakladništvu Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode.

Zidni kalendar „Međimurje – ponosan krajobraz Med dvemi vodami‟ unikatna je publikacija koja kroz format A3, šest listova i naslovnicu pripovijeda o prirodnoj baštini međimurskog kraja. Ilustracije i dizajn potpisuje autorica Roberta Radović, a tisak tiskara Letis iz Pretetinca.

Kalendar također donosi i popis značajnih obljetnica i obilježavanja međunarodnih dana iz domene zaštite prirode, a značajnih za Međimursku županiju. Ovaj originalan i praktičan kalendar može biti i odličan poklon za nadolazeće dane darivanja. Može se nabaviti u suvenirnici Centra za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu po cijeni od 20 kuna. Poklonite ga sebi i drugima, iskreno i sa srcem, „štimajući se‟ ponosno s osobitostima međimurske prirodne baštine u svim danima 2022. godine.

kalendar 2022

kalendar 2022

Share on facebook
Facebook