NM2021_vizual_web-scaled

Rezervacija termina za Noć muzeja 2021.

Centar za posjetitelje Med dvemi vodami Križovec prvi put se uključuje u ovu manifestaciju. U petak 29. siječnja Centar će biti otvoren od 18 sati do 1 sat iza ponoći. Organizirat će se besplatno stručno vođenje kroz galerijski postav Mura i Drava svaki puni sat (18:00, 19:00, 20:00, 21:00, 22:00, 23:00, 00:00) za grupu od max 20 osoba.

Dio događanja bit će realiziran na otvorenom, na Trgu međimurske prirode 1. Posjetitelji će moći razgledati brvnaru Moj hrast Adam, a za djecu je i non-stop dostupno mini adrenalinsko igralište Rječica. Za događanja na otvorenom u pripremi je i ugodno iznenađenje uz koje nikome neće biti hladno u ovoj zimskoj noći.

Svi programi bit će organizirani sukladno svim aktualnim propisanim epidemiološkim mjerama.

S obzirom na to da Noć muzeja 2021. nosi predznak digitalna, dio programa bit će organiziran i preko platforme YouTube. Svi zainteresirani moći će na YouTube kanalu pogledati video zapis snimljenog stručnog vođenja kroz postav Centra Med dvemi vodami. Također, Centar će se prezentirati virtualnom tehnologijom. Riječ je o atraktivnoj proširenoj stvarnosti koja donosi prikaz postava u 360 stupnjeva.

 

REZERVACIJA TERMINA:

Popunjavanjem i slanjem obrasca prijavili ste se za posjet Centru Med dvemi vodami u petak 29. siječnja u željenom terminu.

Zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja po satu je ograničen te SAMA PRIJAVA JOŠ NE OSIGURAVA ULAZAK. 

Putem obrasca MOŽETE PRIJAVITI NAJVIŠE 4 OSOBE. Nakon prijave bit ćete obaviješteni o potvrdi rezervacije termina putem e-maila. BEZ POTVRDE TERMINA NEMA ULASKA U CENTAR!

Hvala na razumijevanju! Brinemo da zaštitimo i vas i nas od moguće zaraze koronavirusom.

U nastavku poveznice na online obrasce:

18:00 sati – POPUNJENO

19:00 sati – POPUNJENO

20:00 sati – POPUNJENO

21:00 sati – POPUNJENO

22:00 sati – POPUNJENO

23:00 sati – POPUNJENO

00:00 sati – POPUNJENO

Veselimo se druženju! Onima koji možda neće upasti u neki od termina, veselimo se još više nakon popuštanja mjera i ponovnog otvaranja Centra za javnost!

Share on facebook
Facebook