poucna staza Covjek i rije

Mali prozorčić u plan rada Centra Med dvemi vodami za drugu polovicu godine

Edukatori i interpretatori centra Med dvemi vodami i sredinom godine su se našli na konstruktivnom sastanku kako bi unaprijedili naš rad i kako bi isplanirali sva događanja u Centru do kraja 2023. godine, a i novosti koje nas čekaju u novoj školskoj godini.

Mali prozorčić u plan rada Centra Med dvemi vodami za drugu polovicu godine

Tako za školarce i vrtićarce pripremamo radionice na temu jelenka, šumskih životinja, krećemo u lov na crno blago, a i Mura će nas ove godine češće zvati da dođemo do nje. Čeka nas promatranje ptica, lov na leptire i ostale male životinjice, a krećemo i u orijentaciju u prostoru. Radionce ove godine selimo sve više u prirodu, a i u Perivoj Zrinski. Naravno, terenski obilasci bit će i u Križovcu, a i na Svetomartinskoj Muri. Zbilja će za svakog biti ponešto!

 

Za početak rujna pripremite se doći k nama u Kotoribu gdje pripremamo posebnu mobilnu izložbu Diverterra. Svoja vrata otvara i Matulov grunt u Frnakovcu i to 3. rujna. A uskoro nam se i bliži eko-kotlić gdje se družimo sa svim zainteresiranim udrugama na Trgu međimurske prirode.

Također, planiramo i veeelike promjene koje će se desiti na Trgu međimurske prirode, ali o tome će biti riječi nešto kasnije. Ipak ne možemo sve otkriti u jednoj vijesti.

Nadamo se da i vi jedva čekate ponovno otvorenje Centra 15.8.!

Share on facebook
Facebook