Suradnja Škole animiranog filma Čakovec i Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode u Tjednu zaštite prirode (od 20. do 26. svibnja) dobila je novu dimenziju. U Centru za posjetitelje Med dvemi vodami prigodno se ovog tjedna emitiraju animirani filmovi ŠAF-ove produkcije, a na temu zaštite prirode. U suradnji s Jasminkom Bijelić Ljubić, odabrano je šest prigodnih animiranih. Tako posjetitelji Centra, a osobito vrtiće grupe i grupe nižih razreda osnovnih škola mogu doživjeti odlične animacije i filmove Beezzz pčela, Sve što lišće čuje, Vrijeme leti, Pogled na jedan dan, Plava priča i Pčela kopačica.

Kako najavljuje voditeljica Centra, Ivana Rojko, animirani filmovi Beezzz pčela i Pčela kopačica, koristit će se i nakon završetka aktivnosti i programa Tjedna zaštite prirode, povremeno prema prigodi i/ili potrebi. Emitirat će se na velikom TV ekranu  za organizirane razglede Centra vrtićkih grupa ili pak osnovnoškolaca nižih razreda.

Animacije na temu zaštite prirode s potpisom Šafovaca, zanimljive su dakako i starijim uzrastima te odraslim osobama. Jer, crtiće i prirodu svi vole!

 

ŠAF-ovi animirani filmovi u Centru Med dvemi vodami

 

ŠAF-ovi animirani filmovi u Centru Med dvemi vodami

 

ŠAF-ovi animirani filmovi u Centru Med dvemi vodami