BIMEP Centar MDV (0)_resize

Brojni sudionici BIMEP-a u Centru Med dvemi vodami

Centar za posjetitelje Med dvemi vodami uključio se u ovogodišnju sportsko rekreativnu biciklijadu BIMEP (Biciklom međimurskim putevima) i otvorio je svoja vrata za sve poklonike bicikliranja i pobornike zdravog načina življenja, ali i ostale posjetitelje. Sudionici BIMEP-a, kao i individualni posjetitelji su u nedjelju 28. travnja na dan održavanja biciklijade, uz slobodan ulaz mogli razgledati postav Centra Med dvemi vodami uz stručno vodstvo Karla Šafarića i Roberte Radović.

BIMEP Centar MDV (18)_resize

Biciklisti su tijekom biciklijade mogli odmoriti na 19 punktova diljem Međimurja, i to u Goričanu, Donjem Kraljevcu, Svetoj Mariji, Donjoj Dubravi, Donjem Vidovcu, Kotoribi, Prelogu, Orehovici, Maloj Subotici, Čakovcu, Pušćinama, Macincu, Gornjem Mihaljevcu, Lopatincu, Štrigovi, Svetom Martinu na Muri, Murskom Središću, Domašincu i Podturnu. Na Trgu međimurske prirode također su mogli naći odmorište, osvježenje, sanitarni čvor, nadopuniti zalihe vode, koristiti sjenicu i ostalu infrastrukturu Centra te kroz razgled Centra upoznati osobitosti prirodne baštine Međimurja.

Brojni sudionici BIMEP-a u Centru Med dvemi vodami

Biciklijadu je organizirao Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve‟ i Međimurska županija, a aktivnosti su organizirane povodom ovogodišnjeg obilježavanja Dana Međimurske županije. Sudjelovalo je oko tisuću i osamsto biciklista svih dobnih skupina.

foto: Roberta Radović

Brojni sudionici BIMEP-a u Centru Med dvemi vodami

BIMEP Centar MDV (2)_resize

BIMEP Centar MDV (26)_resize

BIMEP Centar MDV (27)_resize

Brojni sudionici BIMEP-a u Centru Med dvemi vodami

Share on facebook
Facebook