BIMEP: Biciklirajte i dođite na Dan otvorenih vrata Centra Med dvemi vodami

Najveća međimurska biciklijada „Biciklima međimurskim putevima‟ ovog proljeća održat će se u nedjelju 28. travnja. BIMEP je manifestacija koja okuplja brojne bicikliste svih uzrasta, a organizirat će je Međimurski savez sportske rekreacije „Sport za sve‟ i Međimurska županija. Prema najavi organizatora ove godine očekuje se više od 1500 sudionika, pobornika zdravog načina života i zaljubljenika u biciklizam.
Iako adresa Trg međimurske prirode 1 u Križovcu, gdje se nalazi sjedište Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode i Centra za posjetitelje Med dvemi vodami nije kontrolna točka BIMEP-a, sudionici ove popularne biciklijade rado i često naprave stanku za odmor na Trgu međimurske prirode gdje slobodno mogu koristiti infrastrukturu Centra (sjenicu, klupice, sanitarni čvor, igralište), a kad požele mogu i razgledati sam postav Centra.

Tog dana, u nedjelju 28. travnja bit će Dan otvorenih vrata Centra za posjetitelje Med dvemi vodami od 10 do 18 sati te će individualni posjetitelji moći besplatno razgledati galerije Mura i Drava.

Vožnja biciklom svima je dostupan, jednostavan, zdrav i održiv način prijevoza, stoga Međimurska priroda i Centar Med dvemi vodami svima preporučuju što više koristiti bicikl kao prijevozno sredstvo i oblik rekreacije. Svim sudionicima BIMEP-a Međimurska priroda i Centar Med dvemi vodami žele sigurnu i zabavnu vožnju međimurskim putevima.

BIMEP: Biciklirajte i dođite na Dan otvorenih vrata Centra Med dvemi vodami

BIMEP: Biciklirajte i dođite na Dan otvorenih vrata Centra Med dvemi vodami

Share on facebook
Facebook