prirodoslovna radionica

Turističkim vodičima čestitamo njihov dan!

Na današnji datum 21. veljače obilježava se Međunarodni dan turističkih vodiča. U Centru Med dvemi vodami pridodajemo veliku važnost da naši edukatori budu i certificirani vodiči interpretatori prirodne baštine i licencirani turistički vodiči za područje Međimurske županije. Službeno obilježavanje Međunarodnog dana turističkih vodiča započelo je 1990. na inicijativu Svjetske federacije udruženja turističkih vodiča.

Vodiči Centra nastoje kod posjetitelja izazvati emociju, pozornost, interakciju. Često u svojoj komunikaciji koriste i storytelling odnosno vještinu pripovijedanja priča. U cilju edukacije i poučavanja provode se i brojni edukativni programi za vrtićku i osnovnoškolsku dob gdje osobito dolazi do izražaja kreativnost, znanje i vještina potrebna za kvalitetnu interpretaciju.

Također, pozvani ste doći u Centar Med dvemi vodami i provjeriti hoće li i vas oduševiti interpretatori. Svim turističkim vodičima i onima koji će to tek postati Centar Med dvemi vodami i Javna ustanova Međimurska priroda čestita njihov dan.

Share on facebook
Facebook