Noc muzeja Centar Med dvemi vodami (11)

VIDEO: Noć muzeja u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami

Popularnost manifestacije Noć muzeja u Hrvatskoj nastavlja se iz godine u godinu. Potvrđuje to i ovogodišnja posjećenost više od 165 tisuća posjetitelja koji su u jednoj noći obišli brojne hrvatske muzeje i programe.

Centar za posjetitelje dao je svoj obol 19. Noći muzeja s rekordnom posjećenošću odnosno s više od 560 posjetitelja. Sve generacije uživale su tog petka 26. siječnja u programskim sadržajima koje su pripremili djelatnici Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode. Prva samostalna izložba fotografija autorice Kristine Poljak iz Svete Marije, kamišibaj odnosno kazališna predstava kratkog formata “Kuku i Vukonja”, razgled galerija Mura i Drava uz „Lov na blago‟, predstavljanje knjige – Godišnjaka 2023. u izdanju Međimurske prirode te druženje uz tople napitke i ognjište na otvorenom bili su djelići mozaika Noći muzeja ’24 u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami.

Djelatnici Međimurske prirode već sada najavljuju za jubilarnu 20. Noć muzeja iduće 2025. godine nove sadržaje i programe. Dotada uživajte u kadrovima ovogodišnjih „noćnih ptica‟ u Križovcu.

Share on facebook
Facebook