Salica razgovora Medjimurska priroda - podcast 07

Na Šalici razgovora s Ivanom Rojko

Znate li tko je voditeljica Centara za posjetitelje u Međimurskoj prirodi? Odgovor vas čeka u podcast formi koja je sve popularnija, osobito među mlađom generacijom sklonoj digitalnim oblicima informiranja.

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode nastavlja s podcast serijalom „Šalica razgovora‟. U sedmom izdanju snimljenom potkraj 2022. godine predstavlja se Ivana Rojko, biologinja i voditeljica Centara za posjetitelje kojima upravlja Međimurska priroda. O njezinim iskustvima rada u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami, kontinuiranom sudjelovanju na edukacijama, stručnim skupovima ili radionicama, dizajnerskim i informatičkim vještinama saznajte u šestminutnom podcastu.

Rojko između ostalog naglašava: – Priroda ne treba čovjeka, ali čovjek treba prirodu. Ljudi još nedovoljno razumijevaju značaj te poruke. Stoga je bitna kontinuirana edukacija koju provodimo kroz interpretaciju prirodnih vrijednosti Međimurja u samom Centru, ali i kroz prirodoslovne radionice, aktivnosti na terenu, ptičarenjem, organizacijom Noći muzeja i drugih programa usmjerenih prema djeci i mladeži, te drugim dobnim skupinama.”

S kolegicom Ivanom razgovarala je novinarka Roberta Radović, suradnica za komunikaciju i promidžbu. Podcast je objavljen na YOU TUBE kanalu Međimurske prirode.

Pogledajte ga OVDJE.

Dosadašnja predstavljanja djelatnika Međimurske prirode i prvih šest „Šalica razgovora‟ mogu se pogledati na YouTube platformi i besplatnom kanalu Međimurske prirode.

Share on facebook
Facebook