Jakov - vlasnik ulaznice 2000-ti posjetitelj

Sedmogodišnji Jakov dvije tisućiti posjetitelj Centra Med dvemi vodami u 2022. godini!

– Samo ja sam dobio nagradu?! s nevjericom i osmjehom iznenađenja zapitao se sedmogodišnji Jakov kad mu je Ivana Rojko, voditeljica Centra za posjetitelje Med dvemi vodami uručila prigodan poklon, kao sretnom vlasniku dvije tisućite ulaznice izdane u 2022. godini.

vrtic PO Draskovec-2000 ulaznica 02
Prigodan poklon Jakovu je uručila Ivana Rojko

Naime, u srijedu 11. svibnja u posjet Centru stigli su mališani Dječjeg vrtića “Fijolica” Prelog, Područno odjeljenje Draškovec odnosno skupina “Zmajići”. O zanimljivostima prirode Međimurja poučile su ih kroz razgled postava u galeriji Mura i Drava te brvnari Moj hrast Adam te prigodnu radionicu Mateja Horvat i Ivana Rojko. Vrtićarci su osobito uživali na radionici u prirodi uz rijeku Muru. Za vrijeme stanke na adrenalinskom igralištu mališani su nasumice izvlačili numerirane ulaznice među kojima se nalazila “dobitna” s rednim brojem 2000. Sreća se osmjehnula Jakovu, pa će on posjet Križovcu i Centru Med dvemi vodami dodatno pamtiti po neočekivanoj nagradi. Dodatni poklon ga je razveselio, kazao nam je vidno razdragan dječak Jakov.

Djelatnike Centra Med dvemi vodami i Javne ustanove Međimurska priroda raduje što je dvije tisućita ovogodišnja ulaznica i prigodna nagrada pripala dječjem uzrastu. Svakodnevne aktivnosti i rad Ustanove i Centra jesu upravo namijenjeni očuvanju prirodnih vrijednosti Međimurja za nove, mlade naraštaje.

vrtic PO Draskovec-2000 ulaznica (7)
Izvlačenje ulaznica… i znatiželjna kontrola brojeva

 

 PO Draskovec-2000 ulaznica 03
Skupina “Zmajići” na Trgu međimurske prirode

 

Share on facebook
Facebook