Stašo Forenbaher i Lara Černicki

Lara i Stašo predstavili “Kratke šetnje u prošlost”

Nakon proljetnog serijala kulturnih programa u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami Javna ustanova Međimurska priroda ove jeseni nastavila je s organizacijom događaja koji u svom fokusu imaju prirodu. U srijedu 13. listopada održana je putopisno-književna večer na kojoj su  gostovali  Lara Černicki i Stašo Forenbaher autori knjige Kratke šetnje u prošlost.

Kratke setnje u proslost
Putopisno-književna večer održana je u dvorani “Kukuvija”

Predstavljeno djelo idealan je vodič za sve hodače, rekreativce, planinare i izletnike koji žele prigodom boravka i kretanja u prirodi upoznati i obići neki kulturno-povijesni spomenik. Knjiga obiluje preporukama za organizaciju zanimljivih izleta od starta, preko dužine šetnji, do prirodnih fenomena, povijesnih atrakcija i ugostiteljskih preporuka. Kako su u publici bili nazočni i međimurski planinari, zasigurno će u planiranju svojih budućih aktivnosti predvidjeti i koju šetnju koju odlično i iskustveno preporučuju autori.  Najavili su rad i na svojoj sljedećoj knjizi, a tema su šetnje po kvarnerskim otocima, što će biti novi povod za njihovo sljedeće gostovanje u Centru Med dvemi vodami.

Nakladnik ove knjige je Libricon a njegov predstavnik Željko Žarak  s novim djelom i autorom stiže ponovo u Križovec već sljedećeg tjedna. U utorak 19. listopada u Centru Med dvemi vodami gostuje Milan Majerović-Stilinović i govorit će o svojim planinarskim iskustvima ukoričenim u knjigu “Što sam naučio na planini”. Putopisno-književna večer zakazana je za 18 sati.

Kratke setnje u proslost

Share on facebook
Facebook