Ponuda Centra tijekom Mjeseca hrvatskog turizma

Centar za posjetitelje Med dvemi vodami prožet je ljubavlju prema međimurskoj prirodnoj baštini i potrebom njezinog očuvanja. Nalazi se u malom međimurskom naselju Križovec, na adresi Trg međimurske prirode 1. To je jedini i prvi hrvatski trg koji je posvećen prirodi. Ovdje se ujedno nalazi i sjedište Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode.
U prizemlju Centra dvije su moderno opremljene galerije sa stalnim interpretacijskim postavom i suvenirnicom te ulaznim info pultom. U okolišu Centra nalazi se interpretacijska brvnara Moj hrast Adam te dječje igralište Rječica.
Što je mrtvica, ima li i Međimurje svog bakalara, zašto je bitno očuvati bregunice, tko su laporaši, o čemu pripovijeda legenda o dravskom vodenjaku, tko su fljojsari, koja ptica tropskog izgleda leti Međimurjem, zašto su kockavica i crnkasta sasa ugrožene vrste, tek su dio zanimljivosti koje interpretira ovaj Centar.

Sudjelovanjem u akciji Mjesec hrvatskog turizma nudimo popust od 50-60% na ulaznice za individualne posjetitelje Centra Med dvemi vodami u razdoblju od 5. do 31. listopada 2021. godine.

Osnovna individualna ulaznica bit će po cijeni od 20 kuna, dok je redovna cijena 40 kuna.
Individualna ulaznica za kategorije (djeca i mladi od 5 do 18 godina, studenti, osobe starije od 60 godina, osobe s invaliditetom, hrvatski branitelji, planinari/biciklisti) u akcijskom tjednu bit će snižena za 60% po cijeni od 10 kuna, dok je redovna cijena 25 kuna.
Obiteljska ulaznica (dvije odrasle osobe i djeca te mladi do 18 godina) bit će po cijeni od 50 kuna, dok je redovna cijena 100 kuna.

Više o akciji možete pročitati na sljedećoj poveznici: Mjesec hrvatskog turizma

Autor fotografija: Davorin Mance

Share on facebook
Facebook