Pješčani sprud na obali rijeke Drave

PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVE na Natječaj za društveno-kulturni i umjetnički program na temu PRIRODA HRVATSKE za izvedbu u 2021. godini

obala Drave_foto Davorin Mance
obala Drave – autor fotografije Davorin Mance

Imate program na temu Priroda Hrvatske? Predstavite ga Med dvemi vodami! Izložbe fotografija, književne i putopisne večeri, predstavljanje knjiga, filmske i video projekcije, koncerti, plesne i kazališne predstave, performans i instalacije na otvorenom te slični umjetnički programi na temu Priroda Hrvatske, svoj termin, prostor i publiku mogu imati tijekom 2021. u Centru za posjetitelje Med dvemi vodami Križovec

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode i Centar za posjetitelje Med dvemi vodami Križovec raspisuju natječaj za društveno-kulturne i umjetničke programe na temu Priroda Hrvatske.

 

Sudionicima i izvođačima programa osigurava se besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u okolišu na Trgu međimurske prirode te svu dostupnu tehničku opremu. Izvođačima je na raspolaganju mini kino dvorana kapaciteta do 50 sjedećih mjesta uz mogućnost filmskih i video projekcija. Dvorana je pogodna za prezentacije, izložbu, manje predstave, radionice i sl.

Odabire se 10 programa s terminom izvedbe u 2021.  (osim u srpnju i kolovozu). Uz pomoć u organizaciji i promociji programa u tiskanim i elektroničkim medijima, svakom izabranom programu daje se financijska potpora od 500,00 kn.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pojedinci, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske.

 

Natječaj je otvoren 30 dana, od 23. rujna do 23. listopada 2020. Rok prijave je 23. listopada 2020. godine, 23:59. (KLASA: 612-01/20-01/1, URBROJ: 2109-15-01-20-01Križovec, 23. rujna 2020.)

Odlukom Međimurske prirode Natječaj i rok prijava produženi su za još mjesesec dana, odnosno do 23. studenoga 2020. godine, 23:59.

Detalje o natječaju, načinu prijave i prijavnicu potražite OVDJE.

Share on facebook
Facebook