oldtimer susret - foto rr (1)

Oldtimeri stižu na Trg međimurske prirode!

Oldtimer klub Međimurje uspješno djeluje 25. godina i jedno je od najaktivnijih udruga u Međimurskoj županiji. Klub okuplja 330 članova, s više od 500 starih vozila (motorkotača, automobila, kamiona, traktora i bicikla) koji čuvaju povijesnu baštinu tehničke kulture Međimurja. Oldtimer klub Međimurje već dvadeset i tri godine organizira Međunarodni turistički Oldtimer susret kojim se predstavljaju povijesne, kulturne, gospodarske, prirodne i turističke vrijednosti Međimurske županije. Ovogodišnje izdanje Međunarodnog oldtimer susreta “Međimurje 2023” održat će se u subotu 29. srpnja. Očekuje se oko 300 sudionika iz Hrvatske i Slovenije.

Otvorenje susreta i izložba je u Čakovcu u Parku Rudolfa Kropeka od 10 do 11 sati, nakon čega slijedi panoramska vožnja dužine 60 km na relaciji Čakovec – Šenkovec – Slemenice – Vratišinec – Peklenica – Križovec. Na Trgu međimurske prirode 1 sudionici susreta će se okrijepiti te razgledati postav Centra za posjetitelje Med dvemi vodami.

Nakon toga slijedi druga relacija Križovec – Domašinec – Čehovec -Prelog i druženje na Marini Prelog gdje će sudionike pozdraviti gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek.  Završnica susreta je u Čakovcu uz druženje u Restoranu KTC.

Centar za posjetitelje Med dvemi vodami i predsjednik Oldtimer kluba Međimurje – Čakovec Marijan Rešetar pozivaju mještane Križovca, okolnih naselja, grada Mursko Središće te sve zainteresirane neka slobodno dođu na Trg međimurske prirode 1, gdje će se od 12 sati do 13:30 moći razgledati egzotična i atraktivna vozila iz prošlog stoljeća.

23 OLDTIMER SUSRET_BK 2023

oldtimer susret - foto rr (2)

 

 

Share on facebook
Facebook