„Kamperice” zajednice Totus Tuus u Centru Med dvemi vodami

Totus Tuus

“Kamperice” i voditeljice na igralištu Rječica

U organizaciji molitvene zajednice Totus Tuus proteklog je tjedna u Međimurju održan kamp za djevojčice od 9 do 14 godina. Sudionice kampa, njih ukupno 35, bile su smještene u Schönstattskom svetištu u Maloj Subotici. Ovo je svetište posvećeno 2009. godine i prvo je takvo svetište u Hrvatskoj.

Na kampu su sudjelovale djevojčice nižih i viših razreda osnovne škole odnosno uzrasta od 3. do 8. razreda. Osim iz brojnih međimurskih naselja na kamp su stigla i djeca iz Osijeka, Slavonskog Broda, Križevaca, a jedna voditeljica stigla je i iz Slovenije. Petodnevni kamp u Maloj Subotici vodilo je šestero voditeljica, među kojima i Sara Janković iz Šenkovca.

Totus Tuus

Posjet Centra je počeo u brvnari Moj hrast Adam

U subotu je za „kamperice” organiziran izlet u Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu. Kroz postav ih je provela Sara Janković djelatnica JU Međimurska priroda te upoznala djevojčice s osobitostima prirodne baštine Međimurja. Djecu je ponajviše zainteresirao životinjski i biljni svijet uz naše rijeke Muru i Dravu.

Totus Tuus

Galerija Mura s radoznalošću se razgledavala

Igralište Rječica s trampolinom, penjalicama i drugim adrenalinskim spravama bio je pun pogodak za druženje i igru, nakon što je prijepodnevnu kišu zamijenilo sunce. Bio je to i više nego vedar završetak dana.

Totus Tuus

Trampolin je prava atrakcija

Nakon poučno-zabavnog programa u Centru Med dvemi vodami u Križovcu izletnice su posjetile i farmu jelena i muflona na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Roberta Perhoča u Jurovčaku. U nastavku pogledajte dio atmosfere iz Centra Med dvemi vodami.

Totus Tuus

 

 

Totus Tuus

 

 

Totus Tuus

 

Totus Tuus

 

Totus Tuus

Share on facebook
Facebook