Rezervacija termina za Noć muzeja 2022.

Bijela roda, leptir plavac i šišmiš provest će posjetitelje u Noći muzeja Centrom Med dvemi vodami u Križovcu. Kroz njihove oči (i uši) moći će se doživjeti zanimljivosti prirode Međimurja. Sedamnaesta po redu Noć muzeja održat će se u brojnim hrvatskim muzejskim prostorima u petak 28. siječnja 2022. godine uz glavnu temu  “Između stvarnog i digitalnog”. Iako će i ove godine biti naglasak na digitalnoj stvarnosti, virtualni doživljaj nikako ne može zamijeniti neposredni doživljaj prostora, ljudi i atmosfere koja se stvara. Stoga se Centar za posjetitelje Med dvemi vodami ovoj popularnoj manifestaciji pridružuje drugi put i bit će otvoren od 18 sati i sve do ponoći.  Stručni djelatnici Javne ustanove Međimurska priroda koja je organizator i domaćin programa omogućit će posjetiteljima dodatni doživljaj pogleda na skriven minijaturni svijet. Iz histološke edukativne zbirke pripremili su zanimljive preparate kao što su primjerice krilo cvrčka ili tijelo gljive, pa će se moći istraživati uz pomoć mikroskopa.

Sukladno svim propisanim epidemiološkim mjerama organizirat će se besplatno stručno vođenje kroz galerijski postav Mura i Drava svaki puni sat od 18 do 23 sata za grupu od maksimalno 20 osoba. Ulaz je slobodan, a održat će se uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera: obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde (za starije od 16 godina), nošenje zaštitne maske na licu i održavanje fizičke distance.

REZERVACIJA TERMINA:

Popunjavanjem i slanjem obrasca prijavili ste se za posjet Centru Med dvemi vodami u petak 28. siječnja u željenom terminu.

Zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja po satu je ograničen te SAMA PRIJAVA JOŠ NE OSIGURAVA ULAZAK. 

Putem obrasca MOŽETE PRIJAVITI NAJVIŠE 4 OSOBE. Nakon prijave bit ćete obaviješteni o potvrdi rezervacije termina putem e-maila. BEZ POTVRDE TERMINA NEMA ULASKA U CENTAR!

Hvala na razumijevanju! Brinemo da zaštitimo i vas i nas od moguće zaraze koronavirusom.

U nastavku poveznice na online obrasce:

18:00 sati – POPUNJENO

19:00 sati – POPUNJENO

20:00 sati –POPUNJENO

21:00 sati – POPUNJENO

22:00 sati – ZATVORENO

23:00 sati – ZATVORENO

Veselimo se druženju! Onima koji možda neće upasti u neki od termina, veselimo se vidjeti vas u uredovno vrijeme Centra!

Share on facebook
Facebook