Modro – zeleno blago Međimurja

Modro – zeleno blago MeđimurjaSvi koji pozorno prate lokalne medije (novine, radio, TV) mogli su primijetiti da je Javna ustanova Međimurska priroda pokrenula edukativnu medijsku kampanju pod nazivom “Modro – zeleno blago Međimurja”, a s ciljem jačanja svijesti lokalnog stanovništva o važnosti prirode i njezinog očuvanja. Edukativna medijska kampanja jedna je od aktivnosti projekta “Med dvemi vodami” sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj, koji je u završnoj fazi provedbe i do kraja godine bi trebao završiti sa svim svojim aktivnostima.

Prve novinske objave te radio emisije u sklopu kampanje već su objavljene odnosno emitirane, a u sljedeća dva mjeseca pozorno čitajte Međimurske novine te pratite program Hrvatskog radija Čakovec i VTV televizije te uživajte u nastavku edukativne kampanje i saznajte više o vrijednoj i zaštićenoj prirodi Međimurja. Prva tv emisija u sklopu kampanje “Modro – zeleno blago Međimurja” na programu VTV televizije je danas, 15. 10., s početkom u 19.00 sati, a u trajanju 60-ak minuta.

Također, posljednji ovogodišnji broj časopisa Meridijani, koji izlazi početkom studenog, na 16 stranica kao glavnu temu broja obrađivat će zaštićene prirodne vrijednosti Međimurske županije.

U sklopu edukativne kampanje izrađuje se i brošura na 20 stranica, svojevrsni kratki preglednik zaštićenih prirodnih vrijednosti na području Međimurske županije, a distribucija iste odradit će se kao posebni prilog Međimurskih novina, u jednom od brojeva koji izlaze u mjesecu studenom.

Share on facebook
Facebook